Archive for the ‘Uncategorized’ Category

azam tahun 2013

Posted: January 26, 2013 in Uncategorized

30 disember 2012 : aku berazam nak berhenti merokok  sebab memandangkan sepanjang tahun 2012 aku jarang2 beli rokok.. kalau beli pon sebatang dua. paling banyak 5 batang sehari

 

31 disember 2012: sekotak John dibeli sebagai tanda perpisahan

 

1 januari 2013: separuh kotak masih lagi berisi. ku habiskan takut rugi.

 

2 januari 2013: sekotak lagi dibeli.

 

3 januari 2013: sekotak lagi

 

4 januari 2013: sekotak lagi….

5 januari 2013: sekotak lagi…

dan begitulah seterusnya untuk hari2 mendatang…

 

p/s: azam kalau tak tekad..beginilah jadinya..haiya

tetek

Posted: January 26, 2013 in Uncategorized

lucah? aku tak rase lucah pon tajuk entry nih..dah lame aku tak menulis

kisahnya begini,

sebulan yang lalu,….

aaah..malas aku nak cerita..segan..haha

p/s: ntah pape je

lama

Posted: July 21, 2012 in Uncategorized

memang dah lama aku tak tulis blog..ade dalam 2,3 dekad dah ni..sekarang aku rasa nak buat blog baru..kalau boleh aku nak buat blogspot..kat wordpress ni memang gampang sebab tak boleh nak letak iklan..nak jugak aku merasa duit hasil tulis blog yang tak seberapa tuh..kat blogspot bole taruk layout2 stail..bole taruk emma watson jadi background blog..paling bes, bole taruk chatbox yang membolehkan blogger2 datang tinggal link blog diorang..nak up trafik katenye..tu pon aku tak tau budaya ni ade lagi ke tak..

 

p/s: sekarang dah subuh..

kereta api yang bocor

Posted: June 24, 2011 in Uncategorized

aku tak suka lawak basi..contohnyer bile naik kereta api mesti ade orang wat lawak kereta api bocor..cuba la wat lawak lain pulak… terpijak taik ayam ke.. haiya..

goodbye blue sky

Posted: June 6, 2011 in Uncategorized

tu je aku nak cakap

hujan yang turun

Posted: April 29, 2011 in Uncategorized

bile hujan,
akan ade orang nyanyi lagu “hujan yang turun bagaikan mutiara~~”
akan ade orang buat lawak “aniiii.. angkat hujan, jemuran dah turuuun~”
akan ade orang kecik (budak-budak) main hujan
akan ade orang yang bercucuk tanam bersyukur

tapi, yang paling pasti, akan ade student tidur dan tak pergi kelas lalu menjadikan hujan sebagai alasan.

haha… aku tulis entry ni sebab atas permintaan haji bo untuk sequel ketiga.. time aku tulis ni haji bo dan paih monoloque keluar tengok bola kat mamak.. jadi macam biasa, takde kaitan ngan diorang.. aku tulis faktor keempat…

faktor keempat. memilih. memilih aku pelik sikit. aku bukan nak jenis gebu cam Katty Perry, bibir cam Angelina Jolie, badan cam Jessica Alba, tak. aku tak mahu semua tu. aku nak bese2 je. sedap mate memandang. cantik sangat kang masalah.

faktor kelima. keperluan. aku rase mempunyai awek bukan la satu keperluan. nafsu tak bergelora lagi. jadi tak perlulah lagi awek buat geli2. haha, cam pervert la plak bunyi.

***

paih monoloque baru sahaja gtalk aku tanye kabar dari mamak..what the fak?? tau la ade sony experia (eja cam ne ntah).. pakai je la mesej.. haha.. (jange maroh paih)

***

apict bel baru sahaja update blog beliau.. feel free to click the link at the side bar..

p/s : hmmm…tak faham aku merapu? klik link kat bawah nih..

paih monoloque dan haji bo

paih monoloque bersama haji bo 2