paih monoloque bersama haji bo 2

Posted: April 20, 2011 in Uncategorized

time aku tulis nih. haji bo sedang study, paih monoloque pula tidur terlentang..comel sungguh. sebenarnya aku nak sambung faktor2 semalam..

faktor ketiga. kereta. yaa…nak ade awek kena ade kereta. tak ke susah kalo awek merengek2 nak gi Burger King? lagi pon baru senang nak dating jauh2. dating dekat2 kang mudah kantoi ngan member2. nak guna bas kang leceh (untuk jenis kapel jarak jauh). nak kena tunggu bas. bayar tambang. cari tempat duduk. tak dapat duduk kena berdiri. paling teruk, kalo tetiba ade orang bawak kucing lalu kucingnye berak. serius aku penah kena. ngan aircond bas plak menerpa ke muka. perrrggghhh, memang potong mood nak dating.

naek moto masalah jugak. tak manis dipandang orang. naik moto ngan awek boleh menyebabkan imam tercabar. sekali brek emergency memang kena la tembikai susu kat belakang anda (name dah laki, mungkin muke nampak rilek time kena..padahal dalam hati, “lemak gilaaa”). kalo ditahan polis, kemungkinan awek anda dingorat abang polis. hal2 begini boleh mengundang pergaduhan. kalo hujan pula memang basah la jawabnye. aaah. panjang pulak faktor ketiga neh.

p/s : nanti ade masa aku tambah lagi faktor2 lain.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s