paih monoloque bersama haji bo

Posted: April 19, 2011 in Uncategorized

ketika aku tengah tulis entry ni, paih (seorang monoloque) dan bo (seorang haji) tengah main lagu RHCP. merdu pulak sore paih neh. btw, aku bukan nak citer pasal paih ngan bo. aku tengah nak wat analisis kenapa aku maseh single.

faktor pertama. aku rase sebab aku tak ambil step nak ngorat awek. kalau tak amek step cane awek nak ade. nak tunggu awek ngorat dulu memang sampai mati tak dapat. tambah2 dengan muka violent aku neh, akan mengundang ketakutan di kalangan awek. senyuman aku sahaja mampu menyebabkan lembu2 di padang lari bertempiaran. true story.

faktor kedua. aku percaya pada realiti. kalau dalam muvie, setiap kali balak datang melutut kat awek tanye “will u marry me?”, awek tersebut tanpa was2 akan menjawab “yes”. tapi realitinya kalau aku pergi melutut kat awek tanye “sudikah awak jadi awek saye?”, kemungkinan ditampar awek mungkin ade. paling teruk, digelakkan oleh orang2 awam di sekitar kejadian. mane aku nak taruk muka sial.

faktor ketiga. (tak jadi tulis, ade orang kentut sebelah aku. babi. lupa terus faktor2 lain)

Advertisements
Comments
  1. erza says:

    perghh..rajin ang update skg kn..

  2. royalbudu says:

    sekali skala kak..hehe..rajin skang bce blog aku..

  3. qasih says:

    terjah budu di sini!lama x mai sini~heheheh~aik,x kan masih mancari lagi kot~memilih sgt ni kot~ 🙂

  4. royalbudu says:

    hahaha…boleh jadi faktor ke-4 tu..

  5. bel says:

    hahahahahaa..
    ade org kentot kt sbelah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s