Archive for January, 2011

pengumuman penting

Posted: January 27, 2011 in Uncategorized

tarikh kejadian : 28 jan 2011 (2-3 am)

tempat kejadian : restoran salam corner

suspek : tiada

mangsa : joe budu

butiran kejadian : mangsa telah kehilangan dompet ketika dalam perjalanan dari village3 –> cimb –> salam corner..setelah disedari kehilangan dompet, mangsa mula mencari dari village 3 –> salam corner –> cimb…dan setelah dicari, dompet masih lagi tidak ditemui..

jadi, sape2 ade terjumpa, sila pulangkan bersama IC, kad CIMB islamic, kad BSN matrix, “bungkusan kuning”, dan beberapa keping gambar rakan beliau..duit tidak perlu dipulangkan kembali..kerjasama orang ramai amat dihargai..

p/s : dalam dompet tu memang takde duit..

Advertisements

televisyen 90-an

Posted: January 24, 2011 in Uncategorized

Benda aku benci bile tengok tv:

1. Tv3 yang suka tayang iklan lame2..

2. Drama melayu projek juta-juta..

3. Cerita indon yang banyak adegan zoom muka..

 

p/s : nanana..nanana..nanana..tv3….

kerana lelaki memang ego

Posted: January 21, 2011 in Uncategorized

Hendak dijadikan cerita..pernah dulu terjadi kejadian dimana aku kena kutuk kat pompuan..

Ceritanyer begini..pernah la kat fesbuk ade membe aku post video sedih pasal anjing kena tinggal sebab helikopter nak cepat…

Laluku komen la video tersebut sambil gelak2 sebab rase video tu melucukan..tetiba ade plak membe2 kepada membe aku tu datang komen gak..diorang ngan selamba badak mengutuk aku menyatakan bahawa aku seorang yang ego, tak mahu nangis serta hati batu..tapi aku biar je malas nak peduli, tambah komen kang perang besar plak..tapi aku ingat lagi satu ayat diorang yang agak standard orang pompuan rase kat laki..

“laki memang camtu, ego tak nak nangis”

Jadi kaum hawa yang ade ngah baca entry nih..mai cheq nak habaq..nape laki susah nak nangis bile tengok drama korea,citer indon sedih2 atau bile dengar penderitaan orang lain..

Air mata laki ni mahal..takkan tengok video anjing kena tinggal pon nak nangis..kalo nangis pon ape pekdah..bukan anjing kiteorang..lagi pun mende tu video je pon..bazir air mata je..

Kalo rumah terbakar ke, anak lari rumah ke, mak sakit ke, baru la berbaloi nak menangis, meraung dan terajang dinding…

Sebab tu air mata laki ni mahal, exclusive, dan rare…

p/s: malu nak ngaku..tapi aku memang nak nangis tengok video anjing tuh..(baru pasan, ape salahnyer kalo anjing tu dok atas riba?

klasik

Posted: January 17, 2011 in Uncategorized

gua sekarang dah tak layan indie, metal, rock, rnb, hiphop, justin biebir, dan maria ozawa..gua sekarang layan lagu klasik..

 

 

nice one

Posted: January 15, 2011 in Uncategorized

academic dismissal