Archive for October, 2010

peribahasa

Posted: October 24, 2010 in Uncategorized

berakit-rakit dahulu, berenang-renang ke tepian..

bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian..

tapi kalau difikirkan secara logik..aku rase berakit lebih senang daripada berenang..

Advertisements

azam taik lu

Posted: October 14, 2010 in Uncategorized

baru je semalam berazam..hari ni dah tak pergi 2 kelas..

azam baru

Posted: October 13, 2010 in Uncategorized

mulai hari ni..

aku akan pergi semua kelas..

aku akan mandi 2 kali sehari..

aku akan semayang 5 waktu..

aku akan bersikap lebih matang

aku akan hidup dengan lebih normal

utp masuk paper lagi..?

Posted: October 11, 2010 in Uncategorized

keh3..

macam2..

p/s: ak tak tau nak cakap ape sebenarnye…

buat pengundi senyap UTP

Posted: October 7, 2010 in Uncategorized

aku tak faham betul..orang tak keluar mengundi pon nak heboh kat surat khabar,,

klik sini

aku, antara pelajar2 yang tak keluar mengundi..nak beritahu sebab2 aku tak mengundi :

1. mpp ade atau xde same saje bagi aku

2. masalah parking, itenet lembab, dan saman masih lagi tak selesai2..tapi ni lah modal setiap bakal mpp sejak dulu.. (ayat apit penang)

3. aku memang tak suka mengundi

p/s ; rase macam menggelabah plak bile post pasal remeh temeh ni..tapi sebenarnya aku sayang utp (ehem2)..cume kecewa bile mende macam ni diadukan kepada surat khabar..

aliff aziz : suatu penyesalan

Posted: October 6, 2010 in Uncategorized

aku memang betul2 menyesal buat lagu aliff aziz jadi caller ringtone dulu..sampai sekarang kena pangkah..

pengajaran : benda free tak selalunya bagus

tandas

Posted: October 4, 2010 in Uncategorized

tandas merupakan tempat orang berak ,mandi, kencing dan muntah…

tapi masyarakat moden sekarang gemar menjadikan tandas tempat mengambil gambar lalu dijadikan profile picture facebook..