Archive for September, 2010

ane mamak jiwa kacau

Posted: September 30, 2010 in Uncategorized

semalam aku tak tau ape berlaku ngan ane2 kat Bayan Corner..semua benda tak kena diorang buat..

apit yang order nasi goreng ngan telo mate hanya dapat nasi goreng saje..sampai habis nasi goreng beliau, telo mate masih tak sampai2..

kholiq yang order meggi goreng ayam dapat meggi kari..

mat wea yang order meggi kari hanya dapat nasi goreng telo mate..

keri yang tak order makanan dapat roti bakar telo manis cheese..

bo yang order roti kosong tak dapat pape..

manakala aku, yang order meggi kari bungkus dapat last2..tu pon ane tu bungkus meggi kari tu dalam plastik minuman..

aku rase ane semalam semua cuak dan jiwa kacau sebab ade restoran mamak sebelah diorang kena serbu kastam..ramai yang kena tangkap sebab takde passport..

p/s :sebenarnya citer ni panjang lagi..aku malas nak tulis panjang2..sekadar sinopsis cukup la..

Advertisements

free hair baju kurung

Posted: September 28, 2010 in Uncategorized

free hair girl with baju kurung just look kinda sexy to me..i just don’t know why..

p/s : don’t get the wrong idea..

dakwah paksa

Posted: September 27, 2010 in Uncategorized

aku paling nyampah bile dapat mesej berunsur dakwah tapi memaksa..contohnyer :

“sebarkan mesej ini kepada sepuluh orang atau anda akan ditimpa musibah yang amat buruk”

ade sesetengah tu siap tambah lagi di timpa bencana selama 7 generasi..

kalau baca 2,3 kali nampak macam ugutan..mesej macam ni selalunya aku delete terus..bukan berlagak..tapi tak silap aku Rasullullah (S.A.W) pon tak pernah wat macam tu..

jadi kalau ustaz2 yang baca entry nih..kalau boleh saya nak minta pandangan..betul ke tak betul cara orang buat mesej nih..?

p/s : forwardlah mesej keislaman yang yang tidak berunsur paksaan..baru senang hati aku nak forward kat kawan2 aku ..kalau boleh mesej bacaan zikir..membe baca dalam hati pon dah dapat pahala kat dia..

digimon

Posted: September 26, 2010 in Uncategorized

skang aku ngah layan lagu theme digimon season 1..

tingat plak zaman muda2 dulu..selalu gak aku masuk dunia digimon sebab lawan raksasa jahat yang cuba nak makan lembu aku..

Bosan

Posted: September 25, 2010 in Uncategorized

-Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.

-For each question, press the next button to get your answer.

-YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.

-Tag 20 friends (make me #21 so I can see your results).

-Everyone tagged has to do the same thing.

-Have fun 🙂

tagged byHazirah Hamidi (yang sihat)

1)IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?

  • Critical Acclaim-Avenged Sevenfold (zzz)

2)HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?

  • Last Post on the Bugle-The Libertines (zzz)

3)WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?

  • I Belong To You-Muse (lagi zzz)

4)HOW DO YOU FEEL TODAY?

  • Pinhead-The Ramones (yeah!)

5)WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?

  • Long Before Rock n’ Roll-Mando Diao (zzz)

6)WHAT’S YOUR MOTTO?

  • Psycho-The Sonic (gilo ko?)

7)WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?

  • A Time To Be Small-Interpol (yang ni aku stuju je)

8)WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?

  • Berlari ke Awan-The Tick (parent aku ingat aku ni david copperfield agaknye)

9)WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?

  • Maybe-Couple (yang ni soalan die pon aku tak paham)

10)WHAT IS 2+2?

  • Love You Yes-Couple (zzz)

11)WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?

  • Twilight Galaxy-Metric (zzz)

12)WHAT IS YOUR LIFE STORY?

  • Red Hot Moon-Rancid (bulih la)

13)WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?

  • Capital E-Bittersweet (tak pernah2 orang nak jadi huruf)

14)WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?

  • Hunting For Witches-Bloc Party (zzz)

15)WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?

  • Oh Yeah!-The Subways (ok la tu)

16)WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?

  • Burn Berlin Down-Bittersweet (tajuk lain lagu ni Burn It Down..tak pasal2 aku kne bakar nanti)

17)WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?

  • Dreaming of You-The Coral (hehe..agak betul)

18)WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?

  • Bodies-Sex Pistol (takut kat badan manusia..zzz)

19)WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?

  • Well Thought Out Twinkle-Silversun Pickups (zzz)

20)WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?

  • Meet Me Halfway-Black Eyed Peas (dah tak nak dah jumpe ko halfway)

21)WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?

  • Magnetic Baby-Semi Precious Weapon (setuju)

22)WHAT WILL YOU POST THIS?

  • Something Must Go This Way-Pablo Alto (bulih la tu)

lemak ar nak tag 20…

2,3 jawapan je kena ngan soalan..cess..bende ni aku kena tag kat fesbuk..kalo ade mase ak tag 2,3 orang blogger..

kahwin ala-ala fairy tale

Posted: September 24, 2010 in Uncategorized

mintak2 la bakal bini aku tak mintak nak kawin macam dalam video ni..

mijk

Posted: September 23, 2010 in Uncategorized

keri..

payoh gilo nak wat entry pendek2 supo dulu..

hilang rentak berblogging ore kato..