Archive for April, 2010

1.mula2 tengok muka..hati terpikat
2.sekali tengok..tak puas..tengok lame2..(mane tau ade respon)
3.bile dah berkenan mula la nak berkenalan
4.bile dah kenal mule la nak mengorat
5.time ngorat mesti kene rijek
6.bile kene rijek mula la frust menonggeng
7.bile frust konstrasi terganggu,otak srabut,hati terluka,
8.sebab tu lah aku tak suke perempuan lawa
p/s: bukan salah perempuan yang lawa,salah lelaki kerana tak hensem
Advertisements

surya gudang garam

Posted: April 26, 2010 in Uncategorized

surya,
kau ibarat lilin yang membakar diri,
musnah badan kerana memberi nikmat,
surya,
bau harum bak kayu manis,
memercik bara bak mercun mancis,
putung nikmat sungguh manis,
batang panjang macam pembaris,
surya,
sesetengah insan mengejimu,
katanya bahaya menghakis paru-paru,
bibir merah jadi hitam biru,
terkena bara tergaru-garu,


surya,

jangan sedih jangan pilu,
aku setia menarik asapmu,
kerana aku menyayangimu,
nanti esok aku beli baru,
surya,
biarlah dunhill mengeji,
biarlah winston membenci,
biarlah saat membawa diri,
mereka semua juga membawa mati.
surya,
mungkin engkau lebih cepat membunuh
batuk darah air liur keruh,
berdiri tegak mungkin terjatuh,
gigi putih mungkin lusuh,
namun,
aku akan setia,
selagi badan masih bernyawa,
Amaran oleh kerajaan Malaysia : Merokok Membahayakan Kesihatan

bosan..

aku melepak lagi di depan laptop apit..nak pasang lampu kang kesian kat bo yang ngah tido..

panas..

kipas berpusing ligat macam menambah plak haba bilik aku nih..kulit terasa suam2 nak berpeluh..

risau..

test minggu depan..semangat study xde lagi..

tekanan..

abang aku suspect aku tipu die..

serabut..

tido malam nyamuk kacau..tido siang lalat plak kacau..

alhamdullilah

aku masih sihat dan bernafas..

blogwalking itu menyihatkan

Posted: April 21, 2010 in Uncategorized

hidung masih tersumbat..badan panas semacam..lalu ku bukak blog awek2..terus hilang segala kuman dalam badan..
p/s : lumrah manusia.. tertarik pada sesuatu yang indah..

mulut berlubang

Posted: April 20, 2010 in Uncategorized

sakit mulut
hati risau
jiwa kacau
badan kurus
tekanan perasaan
arghhhh…!

payung terjun

Posted: April 18, 2010 in Uncategorized

aktiviti hari ni..mendengar lagu The Vines ngan kholiq sambil menunggu bo..untuk menuju ke air terjun..
pikir2 balik..ni fers time asenyer aku g air terjun…

diam ah

Posted: April 17, 2010 in Uncategorized

mulut aku sakit..jadi..x rase macam nak bercakap sangat..